Ai un business despre care ai vrea să știe cât mai multă lume?
Indiferent de domeniul de activitate, eu te ajut să îl promovezi!
Cum? Prin realizarea de spoturi video funny, dinamice sau serioase, cu o întindere mai mare sau mai mică de timp care să prezinte publicului produsul/serviciul pe care tu i-l oferi, să îi atragă atenția si să devină interesat.
Pentru mai multe detalii putem stabili o întâlnire, pentru a vedea ce putem face!

Puternici, curajoși, fideli și prietenoși, caii se numără printre cele mai nobile animale. Ei reușesc să impresioneze prin inteligența emoțională de care dau dovadă. Astăzi stăm de vorbă cu Anais Salai, câștigătoarea locului II la concursul Cupa României Amazoane și locul 5 Juniori!

Reporter: Veronica Maftei, video/montaj: Marinel Stoica Material realizat pentru canalsud.ro

Prima ediție de Fitness – Challenge organizată la Călărași.
Competiția a adunat la start un număr de 17 sportivi.
Prima ediție de Fitness – Challenge la Călărași a fost un real succes și a arătat cât de mult poate fi încurajată atitudinea pozitivă prin intermediul sportului și al sănătății.

Echitatia, reprezinta este un sport îmbinat cu un strop de adrenalină, eleganță și comuniune deplină cu natura. Echitația se bucură de o etichetă nobilă ți presupune un exercițiu complex de coordonare și control. Astăzi vom afla povestea dintre Andreea Nicolae câștigătoarea locului III la concursul Cupa României categoria Amazoane. și calul ei, Kass.

Reporter: Veronica Maftei, video/montaj: Marinel Stoica Material realizat pentru canalsud.ro

Dunărea, cu braţele şi ostroavele ei, fac din Călăraşi o destinaţie de relaxare pentru iubitorii de natură.

Dunărea găzduieşte numeroase lacuri, bălţi şi ostroave sălbatice, toate fiind destinaţii perfecte pentru turismul weekend.

Design bazat pe simplitate și fiabilitate

Proiectarea SHERP a fost dezvoltată în așa fel încât reparația sa să poată fi efectuată oriunde de o cantitate minimă de instrumente și fără cunoștințe de specialitate profunde. Suspensia și transmisia fără multe elemente tradiționale demonstrează cea mai mare fiabilitate. Se utilizează doar minimul de aparate electrice necesare. În acest caz, motorul însuși este capabil să funcționeze fără funcționalitatea echipamentelor electrice.

Mobila BUCUR execută la comandă orice tip de mobilier, în funcție de preferințele dumneavoastră.

O campanie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Călărași