About the wedding

Fiecare cuplu isi dorește o nunta perfecta. O ceremonie de nunta frumoasa, o rochie de mireasa eleganta, un mire în frac, un prim dans perfect și distractia cu prietenii și familia.
Toate acestea, necesita o planificare amanuntita și o atentie deosebita la detalii. Aceste mici detalii vor face ziua speciala si mai speciala.
Pentru voi am pregatit cateva etape in organizarea unei nunți:

1. Pregatirile incep în momentul in care v-ati hotarat sa va casatoriti. De exemplu tema nuntii, bugetul, locatia, rochia de mireasa, contactarea bisericii și inregistrarea la starea civila, o lista provizorie a invitatilor, alegerea domnisoarelor de onoare și a cavalerilor. In principiu, trebuie sa incepeti sa planificati toate lucrurile importante pentru a putea tine pasul cu ele mai tarziu.

2. Cu 6-7 luni înainte de nunta trebuie sa incepeți alegerea invitatiilor, rochiei de mireasa si a rochiilor pentru domnisoarele de onoare, planificarea lunii de miere si rezervarile, contactarea firmei pentru aranjamente florale, a unei echipe foto video, formatie, make-up artist si a unui hair-stylist. Pe tot parcursul aceste perioade începeti să bifati punctele din lista.

3. Cu 5-4 luni înainte trebuie sa începeti sa semnati contractele cu furnizorii. De exemplu veti negocia pentru meniu, veti comanda tortul si prajiturile, veti planifica petrecerea burlacilor si veti merge la probe pentru tinute.

4. Cu 3 luni inainte de ziua nuntii trebuie sa  cumparati inelele de nunta, a accesoriilor pentru rochie / costum, printarea invitatiilor, selectarea florilor de nunta, finalizarea meniului si comandarea marturiilor. 

5. Cu 2 luni inainte de nunta trebuie sa va intalniti cu toata lumea care este implicata in organizarea nuntii. In aceasta perioada se trimit invitatiile si se obtin detaliile referitoare la nunta de la starea civila. 

6. Inainte cu 1 luna de ziua nuntii trebuie sa obtineti confirmarile de la invitati. Este o necesitate sa verificati toate rezervarile inclusiv pe cele pentru luna de miere. Mergeti la ultima proba pentru a va asigura ca imbracamintea inca vi se potriveste.

7. Cu 2 saptamani inainte de ziua nunti, ar trebui sa definitivati planul de asezare la mese si sa confirmati meniul.  In cele din urma confirmati programarile pentru make-up si coafat.

8. Cu 7 zile pana la nunta, asa ca este momentul sa va rasfatati si sa va ingrijiti. Este cel mai potrivit timp pentru a beneficia de tratamente de infrumusetare, machiaj … Finalizati ultimele aranjamente cu videograful si fotograful, furnizori, etc.. 

9. Cu 1 zi inainte de nunta, este ziua in care efectuati platile finale si priviti in ansamblu la toate aranjamentele. Verificati tinutele si accesoriile. In cele din urma, relaxati-va si bucurati-va de ultima zi ca burlaci impreuna cu familiile voastre.